CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, 29 October 2011

maafkan aku adik !




maafkanlah aku !! aku tak boleh kawal tindakkan aku ! mulut kau sakitkan hati aku .. itulah kau , aku tak pernah kacau kau .. kau sika sgt kacau tepi kain aku .. aku nk bwat itu kau pergi report kat mama , sampai mama marah aku .. aku marah kau .. then kau kata padan muka .. aku tolak bdn kau .. kau tampar aku .. aku bg flying kick kat mke kau sampai mke kau berdarah .. aku lupa kau takde seni mempertahankan diri mcm aku .. aku minta maaf !! aku tak sengaja !! aku menyesal buat kau mcm ni .. aku sayangkan kau adik !! kau jangan lah buat aku sakit hati mcm tadi .. aku tak pernah kecoh apa yang kau buat .. aku tahu kau sayangkan aku , tp aku tak buat benda yang jahat pun .. aku tak hisap rokok , aku tak pergi club , aku tak kluar malam .. aku still lagi baik .. tolonglah jangan kongkong hidup aku ! aku perlu sedikit ruang untuk aku buat kerja2 aku .. aku janji dgn mama dgn baba , yang aku tak akan buat kerja jahat .. aku tak nak nama keluarga aku tercemar .. sorry angah .. along tak sengaja bagi kau flying kick kat muka kau .. along minta maaf sangat2 !! along kesian tengok angah mcm ni .. along selalu back up angah kalau angah kne maki dgn kwn ..




ANGAH ....... ALONG SAYANGKAN ADIK-ADIK ALONG .. ANGAH DENGAN ACHIK JE DARAH DAGING ALONG ... MAAFKAN ALONG :'(

Friday, 28 October 2011

awak pujaan hati saya ... saya sayang awak ..


SAYANG .. awak muncul disaat sy perlukan seseorang yang boleh mengisi kekosongan di dalam hati sy .. awak membawa seribu kebahagiaan .. disaat sy perlukan awak , awak segera datang .. setiap hari , setiap jam , setiap minit, setiap saat sy memikirkan tentang awak .. ehh !! awak tanya sy .. adakah sy sayangkan awak ?? sy selamber je cakap TAK .  ttbe awak kata OKAY . BYE .  haha !! mmg lah sy tak sayang awak .. tapi SAYA CINTAKAN AWAK !! haa ! fahamkan ?? awak , bagi saya sayang tu hanyalah PERKATAAN je .. kalau sy betul2 sayangkan seseorang , sy akan ckp SAYA CINTAKAN AWAK  .. sy tahu sy tak romantic macam yang lain .. sy akan menangis bila orang yang sy sayang akan tinggalkan sy .. sy kuat cemburu bila awak layan orang lain .. sy seorang yang teruk .. tapi , sy senang sayangkan orang .. dan hati saya juga susah orang nak miliki .. sebab hati sy hanya ada satu .. dan kalau ia pecah ? musnah lah segalanya .. mengambil masa yang lama untuk pulihkan .. awakk .. JUJUR SAYA KATAKAN SAYA TERLAMPAU MENYANYAGI AWAK !! awakk .. jangan tinggalkan sy .. sy janji dgn awak , sy akan selalu dgn awak .. sy harap awak tak bermain dengan CINTA DAN PERASAAN sy .. sy ni jenis yang sensitive orangnya .. awak tolong jagakan hati sy ehh ?? sy dah nak SPM ni .. nnt lepas SPM dan kita ada jodoh .. kita jumpa okay ?? ^^

Thursday, 27 October 2011

boleh tak kau pergi jauh dari hidup aku ??

weyhh !! aku benci kau !! aku tak tahu knp aku boleh teringat kat kau !!!  eh sial lah !!! ya allah bgi aku kekuatan untuk aku melupakan dia !!!! aku nak buang dia dalam hidup aku !!! tolonglahh !!!!! aku merayu !!! aku taknak kau !!!! aku tahu , dulu aku terlabih menyanyangi kau !! tapi sekarang TIDAK LAGI !!!!!! kau dah FUCK aku !! kenapa pula aku nak ingatkan kau !!!! aku nak mulakan hidup baru tanpa kau !!! aku nak buktikan kepada kau yang aku pun boleh cari lain jugak !!! aku bukan manusia yang lemah !! aku jugak nak buktikan kepada kau yang aku tak akan berharap apa apa dari kau !! dulu kau maki hina aku !! sakitnya hati aku syakilla !!! hina kah cinta aku pada kau ?!!! sia2 sahaja cinta danpengorbanan aku pada kau selama 9bln lebih !! aku sangka kan kau permata , tapi kau racun paling berbisa !!! arrgghhh !!! kenapa aku akhirnya menjadi mangsa dalam percintaan ???!!!!!!!! aku harap kau berbahagia dgn si dia yang menjadi pilihan hati kau ..  kau tak pernah bayangkan betapa susahnya aku berkorban untuk kau .. sakit aku , demam aku .. semua sebab kau !! tengah panas , tgah hujan , tgah penat , tgah sakit aku .. aku sanggup berlari pergi top up sebaik sahaja kau text aku .. aku nyaris2 nak kena langgar dgn kereta sebab aku tgah tak sihat melintas jalan .. aku ingat semua tu !!! aku nak tengok sejauh mana hubungan kau dengan dia ?!!! aku fikirkan dia kwn aku .. tapi , diam2 korang telah menjalinkan hubungan tanpa aku tahu !!! pilunya hati aku !!! segalanya mungkin sampai disini sahaja syakilla .. aku akan cuba melupakan kau mcm mana kau melupakan aku .. terima kasih untuk segalanya !!! ^^

Wednesday, 26 October 2011

when my heart say "I LOVE YOU" yes i do !



nak share cerita ni ! HAHA !! happy gila lah malam ni ! tahu kenapa ? sebab my jantung hati i call .. oh my sayang ! i terkejut gila bila i tengok skrin hp i terpampang " calling (SAYANG) " .. wow ! i tak tahu nak angkat ke taknak .. tapi , i angkat je lah .. nak jugak dengar suara you .. kot kot garau macam lelaki or tak .. HAHAHA !! just kidding honey :D
and masa you tengah call tu , i tengah makan .. you tahukan i tercekik bila cakap dengan you .. haha .. btw , im so happy tonight coz my baby dah call .. i rindu sangat kat you !! okay .. suara you manja .. i memang suka dengar .. kalau boleh nak cakap dengan you tiap tiap hari .. HAHAHA !! tapi , sura you mengingatkan seseorang yang i pernah sayang gila dulu :(( .. even i dah mula benci dia , dan dia pun dah bencikan i .. humm .. nevermind lah !! i dah ada you ^^ yang i tahu .. i sayangkan you seorang sahaja :D
sayang .. thank sebab sudi call i and habiskan creadit you .. i rasa bersalah pulak bila GF call i dulu .. humm .. nanti i dah top up and i dah dapat keluar , i call you ehk .. kita bergayut sampai pagi :D hehe ..
sebelum tidur , i mesti akan tengok gambar2 you yang i KIDNAP dr facebook you :P hee~
harap you tak kisah :D .. you you you !!! I LOVE YOU !! <3

 S A Y A     C I N T A      A W A K  ! ! ! ! ! !         TERIMA KASIH SAYANG  ! ! ! !

Tuesday, 25 October 2011

NOR ROSHIDAH BT MOHD RADZI




sayangg .. even perkenalan kita agak singkat , tp honestly i cakap i HAPPY SANGAT dgn you !! i know you bukan orang yang pertama bg i .. tp , mungkin you orang yang terakhir dalam hidup i .. i tak nak kehilangan you .. i sayangkan you syidah !! i hope you tak akan pernah curang dengan i ..
sayangg ... i minta maaf kalau i tak ambil kiesah pasal you .. bukan bermakna i tak sayang you .. tp , maybe i akan busy .. tp , god willing i akan cuba jgk akan contact you .. mana boleh tinggalkan you sorang2 .. nanti you majox dgn i .. kalau dah mjox tu , payah i nak pujux .. HAHA !!
even kita tak pernah jumpa , tp i harap after i habis SPM , i nak meet you ^_^ tak apa kan ?? hee~
you .. malam semalam i tanya you , knp you sayang i ?? you tanya balik soalan yang sama kat i .. alahai ! i dah geram dgn you :P i tanya dulu kan .. huhu .. tp , akhirnya you jawab jgk .. you sayang kan i bub " you caring , loving , so on i sayang you bukan kerana rupa you .. i sayang you seikhlas hati i .. i nak you tahu , you terlalu istimewa bagi i .. " sayangg !! you make me fall in love with you !! OH MY GOD !!! thanx for that word sayangg .. i happy sangat bila dengar you cakap macam tu .. tp, jangan mulut sahaja manis , hati busuk ye sayangg .. I HATE THAT !! :@





Sunday, 23 October 2011

berlajar untuk setia




aku ingin memulakan hidup baru bersama orang yang baru .. aku ingin melupakan kisah silam yang amat menyakitkan hati aku ..sakitnya , pedihnya .. kau kata kau cinta dia ! mengapa diriku akhirnya menjadi mangsa dalam percintaan , oh pilunya :(