CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 10 February 2012

saya rindukan awak ..

baru pagi tadi sy bermesra dan gelak ketawa dgn awak .. petang pulak , awa kluar dgn kwn awak .. sy col awa tp kwn awa yg angkat , dy kata awa tgh bawa motor .. okay , sy tak call .. then sy tggu text awa , tp , awa call sy , awa kata awak EXCIDENT ?!! sy TERGAMAM !! air mata sy nak berair .. tp , sy tahan .. then sy putus kan call awa , then sy call awa terus .. sbb sy taknak kdid awa habis .. biar kdid sy habis untuk awak .. sy tak kesah pasal duit-2 ni .. humm .. awakk .. malam ni sy rindukan awak .. sy nak awak .. sy nak dgr suara awak yg comel tu .. sy nak gelak-2 dgn awak .. sy nak buat semuanya dgn awak !!! T-T
Awakk .. sy sayangkan awak lebih dari segala-galanya .. sy doakan awak dgn atok dan nenek sy cepat sembuh .. even atok sy ada cancer tahap 4 , nenek sy sakit , awak excident , semuanya dari org yang sy sayang .. walaupun , air mata sy mengalir , tp , sy akan kuatkan diri sy untuk tabah dgn semua ni .. sy memang tak kuat .. tp , sebab EGO sy kuat mengatakan " JANGAN TUNJUK KAU LEMAH !! TERUSKAN SENYUM !! " sy terpaksa ikotkan kehendak EGO sy .. sy janji , ble semuanya dah kembali normal , atok , nenek dan awak dah SIHAT sy yg akan kawal EGO ni ^^ ..
Awakk .. setiap kali awak mengadu awa sakit-2 dkat sy , sy mmg risau sgt ! sy taknak awa sakit-2 !! awa boleh tak FAHAM apa yg sy rasa skg ni ?!! AWAK CINTA TERAKHIR SAYA !! sy akn buat apa sahaja untuk awa .. apa sahaja !! sy sanggup !! tp , please , do something for me sayangg .. i dont want your VIRGIN ! tp , sy nak awak JAGA KESIHATAN AWAK ! JAGA DIRI AWAK ! sy selalu AMBIL BERAT PASAL DIRI AWAK !!! tak nampak ke selama ni KASIH SAYANG SAYA DEKAT AWAK ?!!! sy minta itu je , tak minta apa-2 dari awak , duit awa ataupun apa-2 yg ada dkat awa .. kalau sy dkat dgn awa , setiap hari sy jumpa awa .. sy tahu awa suka bawak motor , sy pulak suka bawak kereta .. tp , awa tu takde lesen lagi sayangg .. WAJIB LAH SAYA RISAU KESELAMATAN AWAK DAN MARAH AWAK SETIAP KALI SAYA DAPAT TAHU AWAK DRIVE LAJU !!!!!! please sayangg .. im begging you :'( , jaga diri okay .. sy berharap sgt dpt UNIVERSITI dkat dgn awa .. senang setiap kali sy balik kuliah , sy jumpa awa .. NOR ROSHIDAH BINTI MOHD RADZI , I LOVE YOU UNTIL MY LAST BREATH !! YOU'RE MY EVERYTHING , WITHOUT YOU < I'M NOTHING !!! I DON'T KNOW HOW TO LOVE SOMEONE , SERIOULY , I DO LOVE YOU !! :')

Sunday, 5 February 2012

semasa zaman kanak-2 aku .. ini BENAR !!

hai blog !! let me intro about my self first .. amboi !! nak speaking-2 plak ==" , okay , nama saya FARIEZ DARYIAN , umur 18 tahun (18.3.1994) , pertama kali sy membuka mata di dunia ni , sy akan menangis !! mmg lah semua baby akn menangis .. tp , sy ni lain sikit .. sy menangis tak berhenti .. HAHAHA !! ayah sy samapai tak tahu nak buat apa dgn sy .. last-2 bawa pergi berubat kampung :D , sejak umur 2 tahun , sy seorang yg HYPER ACTIVE ! sampai la sekarang ni .. perangai still sama :D ,haha ! tp , muka sy dulu sebijik mcm CINA .. masa pergi shopping dkat SOGO , sy tersesat , sbb sy ni suka jalan ikut kaki je . tak peggang tgn mama dgn babah , sampai la sy samai satu tempat permainan video , tempat-2 main game .. mana tak nya syok kot main game kat situ !! moto semua besar-2 , kereta pun sama , mcm bawak real ohh !! :D time tu tgah leka .. maklumlah budak-2 .. tp , bukannya main pun sbb TAK LARAT :P sy main benda yg ketuk-2 tu je :P HEHE .. humm .. ble dh sesat tu , sy tak menangis tau , tp sy jalan-2 cari mama dgn babah sy , then ada pakcik ni tanya sy "anak melayu ke cina ni?? " sy cakap la "entah..mama ckp jgn layan org yg tak kenal" lps tu sy terus jalan tinggalkn pakcik tu sorang-2 , lpas tu pakcik tu dtg lg " jom ikot pakcik cari mama dgn ayah " sy pun ikot je la org tu , lepas tu pakcik tu buat pengumuman dkat tmpat pertanyaan .. sy duduk diam-2 dkat kerusi tu , tp tak berapa nk diam sgt la , sy ngorat kakak yg comel yg jaga sy tu .. hehe !! bila mama dgn babah dtg , mama tanya "pergi mana tadi syg??" sy jwb la "pergi main game , best sangat!!jom la pergi main!" babah sy marah sy , dy kata "kecik-2 dh pandai jalan sorang-2" sy diam dan tunduk je.. sbb sy takut dgn babah sy , dy garang sangat !! T.T , sepanjang shopping tu , sy peggang je tanya mama tak lepas-2 , buat muka merajuk .. babah sy perasan sy tengah merajuk , dy pun dukung sy bawak pergi permainan game tu .. sy happy gila !! sy main game tembak-2 dgn babah !! sampai sekarang , sy lebih suka spent time dgn family dr kawan-2 .. zaman kanak-2 sy tak akan lupakan sampai bila-2 .. sesungguhnya memori itu sangat berharga dalam hidup seseorang :D , mama , babah , abang , dan adik .. saya sayangkan korang semua .. even sy ni nakal , suka kacau n sakitkan hati korang , tp , dalam diam saya sayangkan korang lebih dari nyawa saya .. terutama mama yg telah melahirkan saya , dan mendapat kan sy seorang yang nakal dan comel :P HEHEHEHE !!! I LOVE MY FAMILY SO MUCH !!! :D