CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, 28 January 2012

saya tak sengaja....

awakk .. saya bukannya sengaja tak reply text awak .. saya tertidur dengan nenek saya time tu .. maafkan saya .. saya tak bermaksud nak tinggalkan awak macam tu .. bila saya terjaga , saya cepat-2 reply text awak .. bila saya terbaca text awak yang terakhir tu , awak merajuk gila babi dengan saya .. saya takut akan kehilangan awak lagi .. saya minta maaf :(
awakk .. saya janji saya tak akan ulangi perbuatan saya tu .. saya betul-2 tak sengaja .. awakk .. saya tahu awak rindukan saya , sama juga lah macam saya .. saya minta maaf !! T_T
saya tahu saya banyak sakitkan hati awak , dan saya tahu saya tak sempurna macam orang lain .. tapi , saya akan jadi yang terbaik untuk awak .. SAYA JANJI !! awak tahu kan saya sayangkan awak sangat sangat ?? hmmmm .... saya tak kisah kalau awak taknak text saya hari ni , saya tak paksa awak .. baru saya nak berbincang dengan awak tentang masalah semalam .. tapi , awal dah habiskan kreadit awak call kawan awak .. takpe lah , harap awak elok sendiri nanti .. saya tunggu awak sampai awak datang kat saya .. saya tak tahu nak pujuk awak , saya takut , ble saya pujuk awak , kita akan gaduh semankin teruk .. jadi saya ambik keputusan untuk tunggu awakk .. berapa lama yang awak nak hukum saya pun saya tak kisah .. saya sanggup tunggu awak .. saya harap awak jangan lah marahkan saya lama-2 , saya rindu ..

Tuesday, 24 January 2012

HAPPY ANNIVERSARY !!


HAPPY ANNIVERSARY 3 MONTH SAYANG !!! wow !! sy bangga sangat dh 3 bulan kita bersama .. macam-2 dugaan datang , kita pun dah paham perangai masing-2 .. sayangg .. thanx being in my life , thanx terima saya seadanya .. dari dulu sampai sekarang sayang saya dekat awak tak pernah luntur walaupun kita ada pernah gaduh .. even kita suka bergurau senda , gelak ketawa macam orang gila .. tp , kalau kita gaduh ,memang GEMPAK !! sampai nak PUTUS !! saya harap , tak ada ORANG KETIGA dalam hubungan kita ni .. sayangg , sejak kita berkenanlan dalam laman muka buku , saya memang dah suka kat awak , tapi , pada masa tu saya sangka saya tak boleh nak sayang orang selain ex saya .. tapi , itu hanyalah andaian saya sahaja , rupa-2 nya awak boleh kembalikan sayang saya tu kepda diri awak .. TERIMA KASIH BANYAK BANYAK ROSHIDAH !!! saya mungkin tak dapat memiliki hati awak sepenuhnya , tapi saya akan SETIA dengan awak selagi saya mampu .. ROSHIDAH , awak tahu tak , awak dah milik hati saya SEPENUHNYA ?? awak buat saya ANGAU dengan awak bila awak cakap " I LOVE YOU " , dah la saya cair dengar suara awak , lepas tu awak boleh pulak cakap I LOVE YOU kat sy dengan nada LEMBUT pulak tu !! perghh !! ANGAU tahu tak !!! btw , I LOVE YOU MORE I LOVE MY CAR SAYANGG :D 

               HAPPY ANNIVERSARY NOR ROSHIDAH BINTI RADZI !!