CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, 16 December 2011

saya saja je nak test KESABARAN awak .. hehe

heyy ! awak ni , pandai kan goda saya .. tahu-2 je kelemahan saya kat mana .. adudu .. btw , semalam saya plan nak tacinx dgn awak .. alaa ..tp sekejap je saya tacinx .. sbb saya dah rindu kat awak time tu .. HAHAHA !! okay , GEDIK nya saya .. tp , ada saya kisah ? saya mengedik dgn awak je kan kan :D HAHAHA !!
saya tahu saya garang , selalu marah awak kan :) , saya marah awak bukanya takde sebab .. saya marah awak kalau awak tak jaga kesihatan awak .. wahh !! kau ingat aku PERSONAL ASISTANT kau ke boyot ?!! HAHAHAHA !! perangai yang saya tahu setakat ini ..

awak : dengar cakap saya
         : kuat menangis
         :kuat makan
         :kuat tido
         :kuat membebel
         : penyanyang
         :gila-2 remaja
         :suka merempit dgn moto EGO dy tu
         :yang paling penting , awak NAKAL (!)



*aku sayang kau capital B :D