CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 18 January 2012

aku hanyalah manusia biasa..

ramai orang kata aku ni jiwang .. aku rasa takde lah jiwang sangat =..= ,serius aku cakap , semua yang aku post ni berkenaan diri aku .. tp , tak selalu aku post k .. sebab taknak lah publisiti murahan .. not my taste ..
walaupun aku rasa aku dah sayang dkat dia sangat-2 tapi aku tahu cinta aku dekat dia tak sehebat cinta taj mahal dan romeo and juliet .. aku tahu cinta aku sebesar kuman .. tiada siapa akan nampak cinta aku .. dan bagi orang yang aku dah cinta , aku betul-2 maksudkan yang aku cintakan kau .. aku bukan bermain dengan perasaan kau , aku tak pernah bermain berkenaan perasaan seseorang .. aku tahu ia amat menyakitkan , dan aku bersumpah , biarkan orang yang sakitkan hati aku , aku tak akan balas .. selagi aku bernafas , selagi aku mempunyai cinta , aku akan selalu bersama kau .. aku janji dengan kau yang aku sayangkan kau sepenuh hati aku .. aku terima kau seadaanya .. aku pilih kau , bukan kerana rupa paras ataupun harta .. tp , aku pilih kau sebab kau sayangkan aku , kau mempunya perasaan yang sama macam aku , kau terima aku seadanya .. first time aku kenal dgn kau , aku takut nak kenal dgn kau dgn lebih rapat .. sbb aku bukannya pandai bergaul dgn org , lagi-2 perempuan yang aku baru kenal .. masa aku stress , kau lah org yg selalu kuatkan aku .. kau lah yg byk suruh aku bersabar .. kau pernah cakap yang suruh aku cari GF lain .. kalau aku ni tak ikhlas dgn kau , dari dulu aku dah cari lain .. kau tak byk tahu tentang aku , sbb aku tak boleh bg tahu semuanya .. aku nak kau tahu sikit-2 .. aku tak kasar mcm org lain .. aku akan menangis bila orang yang aku sayang pergi tinggalkan aku .. tp , sekarang aku harus bersedia untuk kehilangan kau suatu hari nanti kita tak dapat bersama :')
mungkin aku tak pandai jaga hati kau , mungkin aku tak romantic macam ex-2 kau yang lain , mungkin aku menyusahkan kau , mungkin kau dah bosan dgn aku .. maafkan lah aku .. aku tahu aku bukan lah manusia yang sempurna .. kalau kau baca blog aku ni mungkin kau tak faham sebab aku tak pandai nak bercakap !! >_< HAHAHAHA !! apa-2 pun , kau tetap si BOYOT aku :D
TERBAIK DARI LADANG EMERLAND :P WAHAHAHAHA !!!

Tuesday, 17 January 2012

ALL ABOUT HER

heyy !! ni saya nak kongsi lah gambar-2 dia .. al maklum lah tengah RINDU katakan :D
ini lah picture profile dia pada mula-2 saya kenal .. first time tengok picture ni ,
saya dah tertarik pada .... bukan pada dia laa .. tp , pada background dia !
okay sejujurnya saya katakan , HAHA ! kidding je la .. mesti lah terpikat dekat orangnya !
tengok cara dia , SUMPAH ! saya dah jatuh hati .. TAK JATUH CINTA LAGI :)

ini pic yang kedua yang saya TERPIKAT ! ^_^
saya suka temgok dia BERKEBAYA , ditambah lagi dengan warna PINK ..
memang dah CUN HABIS !! even saya tak suka warna pink , tp , saya suka tengok seorang perempuan pakai warna PINK :D
nampak AYU kan dia ni :'D
yang ke-3 , pic ini !!! COMEL GILA !!
hari tu dia ada buat default picture , jujur saya cakap saya  setiap kali online mesti nak tengok pictire dia yang ini !
dalam sehari boleh dikatakan berpuluh-2 kali singgah kat profile dia :'P
yang ke-4 , picture ni .. dia ni batak sikit bila dah tahu guna webcam ..
tengah-2 message pun dia tengah berwebcam ..
setiap kali saya tanya "sayang , tengah buat apa?" dia kata "tengah tangkap-2 gambar guna webcam, best pulak :D haha"
kan kan !! say dah cakap , dia batak :'P HAHAHA !! tp , COMEL :D
ini budak saya tak tahu apa motif dia tangkap gambar macam ni -..-'
btw , saya suka cara dia bertudung .. saya suka kalau dia bertudung terus macam ni .. tp , dia tu bukannya nak pun ~ kadang-2 je dia pakai tudung -..-'
kalau orang perasan , ada nama saya kat jari dia tu , tp , kecik -..-'
tak kesah lah , janji nama saya ada kat dalam hati dia .. ceh !! PERASA KOT !! >_<
yang ke-6 , saya tahu motif dia tangkap gambar macam ni ..
sebab nak POSE ! HAHAHA !! tp , saya suka NIKON tu ! :D
orang nya ?? suka lah jugak ! tp , lebih kepada NIKON :'P wee~
ini salah satu picture dia yang menarik saya :'D
saya suka cara dia edit -..-'
pada masa tu juga lah , saya suruh dia ajar kan saya edit picture .. dari malam sampai ke subuh !! HAHAHA !!
perghh !! saya dah mula CINTA kan dia !!
yang terakhir sekali .. ini pic yang aku .........
TAK KU SANGKA  , TAK KU DUGA .. gf aku minah ROCK !! mentang-2 lah suara dah mcm AWIE !! xD
HAAHAHAHAHA !! tp , cara dia gelak kat dalam hp , DAH MACAM JANTAN -..-'
kadang-2 saya pun konpius , dia ni gf ke bf =..=
suara saya LAGI LEMBUT pada suara dia :'P HAHAHA !!


SEKIAN lah PENERANGAN DARI SAYA FARIEZ DARYIAN :D , TERIMA KASIHH !!!!!! xD