CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 18 January 2012

aku hanyalah manusia biasa..

ramai orang kata aku ni jiwang .. aku rasa takde lah jiwang sangat =..= ,serius aku cakap , semua yang aku post ni berkenaan diri aku .. tp , tak selalu aku post k .. sebab taknak lah publisiti murahan .. not my taste ..
walaupun aku rasa aku dah sayang dkat dia sangat-2 tapi aku tahu cinta aku dekat dia tak sehebat cinta taj mahal dan romeo and juliet .. aku tahu cinta aku sebesar kuman .. tiada siapa akan nampak cinta aku .. dan bagi orang yang aku dah cinta , aku betul-2 maksudkan yang aku cintakan kau .. aku bukan bermain dengan perasaan kau , aku tak pernah bermain berkenaan perasaan seseorang .. aku tahu ia amat menyakitkan , dan aku bersumpah , biarkan orang yang sakitkan hati aku , aku tak akan balas .. selagi aku bernafas , selagi aku mempunyai cinta , aku akan selalu bersama kau .. aku janji dengan kau yang aku sayangkan kau sepenuh hati aku .. aku terima kau seadaanya .. aku pilih kau , bukan kerana rupa paras ataupun harta .. tp , aku pilih kau sebab kau sayangkan aku , kau mempunya perasaan yang sama macam aku , kau terima aku seadanya .. first time aku kenal dgn kau , aku takut nak kenal dgn kau dgn lebih rapat .. sbb aku bukannya pandai bergaul dgn org , lagi-2 perempuan yang aku baru kenal .. masa aku stress , kau lah org yg selalu kuatkan aku .. kau lah yg byk suruh aku bersabar .. kau pernah cakap yang suruh aku cari GF lain .. kalau aku ni tak ikhlas dgn kau , dari dulu aku dah cari lain .. kau tak byk tahu tentang aku , sbb aku tak boleh bg tahu semuanya .. aku nak kau tahu sikit-2 .. aku tak kasar mcm org lain .. aku akan menangis bila orang yang aku sayang pergi tinggalkan aku .. tp , sekarang aku harus bersedia untuk kehilangan kau suatu hari nanti kita tak dapat bersama :')
mungkin aku tak pandai jaga hati kau , mungkin aku tak romantic macam ex-2 kau yang lain , mungkin aku menyusahkan kau , mungkin kau dah bosan dgn aku .. maafkan lah aku .. aku tahu aku bukan lah manusia yang sempurna .. kalau kau baca blog aku ni mungkin kau tak faham sebab aku tak pandai nak bercakap !! >_< HAHAHAHA !! apa-2 pun , kau tetap si BOYOT aku :D
TERBAIK DARI LADANG EMERLAND :P WAHAHAHAHA !!!

0 comments: