CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, 29 October 2011

maafkan aku adik !




maafkanlah aku !! aku tak boleh kawal tindakkan aku ! mulut kau sakitkan hati aku .. itulah kau , aku tak pernah kacau kau .. kau sika sgt kacau tepi kain aku .. aku nk bwat itu kau pergi report kat mama , sampai mama marah aku .. aku marah kau .. then kau kata padan muka .. aku tolak bdn kau .. kau tampar aku .. aku bg flying kick kat mke kau sampai mke kau berdarah .. aku lupa kau takde seni mempertahankan diri mcm aku .. aku minta maaf !! aku tak sengaja !! aku menyesal buat kau mcm ni .. aku sayangkan kau adik !! kau jangan lah buat aku sakit hati mcm tadi .. aku tak pernah kecoh apa yang kau buat .. aku tahu kau sayangkan aku , tp aku tak buat benda yang jahat pun .. aku tak hisap rokok , aku tak pergi club , aku tak kluar malam .. aku still lagi baik .. tolonglah jangan kongkong hidup aku ! aku perlu sedikit ruang untuk aku buat kerja2 aku .. aku janji dgn mama dgn baba , yang aku tak akan buat kerja jahat .. aku tak nak nama keluarga aku tercemar .. sorry angah .. along tak sengaja bagi kau flying kick kat muka kau .. along minta maaf sangat2 !! along kesian tengok angah mcm ni .. along selalu back up angah kalau angah kne maki dgn kwn ..




ANGAH ....... ALONG SAYANGKAN ADIK-ADIK ALONG .. ANGAH DENGAN ACHIK JE DARAH DAGING ALONG ... MAAFKAN ALONG :'(

0 comments: