CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 31 October 2011

benggang + sedih + rindu

humm .. balik je sekolah terus pergi kat hp , tgok2 ada 5text yg sy tak reply .. hehe .. semua text sy IGNORE ! yg focus pd text GF sy , alaa .. macam biasalah .. rutin harian .. HAHA !! kita kenalah tumpukan perhatian kpd GF kita .. SETIA pada yang 1 , adalah penting .. tp , setia setia jugak .. tapi masalahnya , lepas je mandi , sy tengok kdid ada 6cent -,- .. adudu .. siapa yang guna kdid sy ni .. ni yang marah ni !!! okay2 !! sy dah siap nak pakai bju , nak pergi isi topup lah .. ttbe !!! hujan turun dgn lebatnya .. celah mana sy nak pergi topup ?? haishh !! terpaksa lah tunggu hujan berhenti .. humm .. jap agy nak tido lah .. ngntok .. hehe .. sejuk2 ni kalau tido .. aumm !! lena ~ haha !! for my baby girl .. sorry ya sayang . ada toyol ambik kdid i lah -_- takpe2 .. malam nanti kita serang toyol tu okay ?? hehe .. sebernanya i nak call you , tp , i check balance i ada 6cent !! kalau you jd i , tak geram ke ?? semalam i isi rm10 , ble balik skolah je tinggal 6cent je you .. i macam nak je melompat kegembiraan yabg tak terhingga !! pertama kali seumur hidup ,tak sampai 24 jam kdid TAK ADA -_________- AWESOMEEE !!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAAH !!!! i bangga sangat you !!!

0 comments: