CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, 25 October 2011

NOR ROSHIDAH BT MOHD RADZI




sayangg .. even perkenalan kita agak singkat , tp honestly i cakap i HAPPY SANGAT dgn you !! i know you bukan orang yang pertama bg i .. tp , mungkin you orang yang terakhir dalam hidup i .. i tak nak kehilangan you .. i sayangkan you syidah !! i hope you tak akan pernah curang dengan i ..
sayangg ... i minta maaf kalau i tak ambil kiesah pasal you .. bukan bermakna i tak sayang you .. tp , maybe i akan busy .. tp , god willing i akan cuba jgk akan contact you .. mana boleh tinggalkan you sorang2 .. nanti you majox dgn i .. kalau dah mjox tu , payah i nak pujux .. HAHA !!
even kita tak pernah jumpa , tp i harap after i habis SPM , i nak meet you ^_^ tak apa kan ?? hee~
you .. malam semalam i tanya you , knp you sayang i ?? you tanya balik soalan yang sama kat i .. alahai ! i dah geram dgn you :P i tanya dulu kan .. huhu .. tp , akhirnya you jawab jgk .. you sayang kan i bub " you caring , loving , so on i sayang you bukan kerana rupa you .. i sayang you seikhlas hati i .. i nak you tahu , you terlalu istimewa bagi i .. " sayangg !! you make me fall in love with you !! OH MY GOD !!! thanx for that word sayangg .. i happy sangat bila dengar you cakap macam tu .. tp, jangan mulut sahaja manis , hati busuk ye sayangg .. I HATE THAT !! :@





0 comments: