CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, 26 October 2011

when my heart say "I LOVE YOU" yes i do !



nak share cerita ni ! HAHA !! happy gila lah malam ni ! tahu kenapa ? sebab my jantung hati i call .. oh my sayang ! i terkejut gila bila i tengok skrin hp i terpampang " calling (SAYANG) " .. wow ! i tak tahu nak angkat ke taknak .. tapi , i angkat je lah .. nak jugak dengar suara you .. kot kot garau macam lelaki or tak .. HAHAHA !! just kidding honey :D
and masa you tengah call tu , i tengah makan .. you tahukan i tercekik bila cakap dengan you .. haha .. btw , im so happy tonight coz my baby dah call .. i rindu sangat kat you !! okay .. suara you manja .. i memang suka dengar .. kalau boleh nak cakap dengan you tiap tiap hari .. HAHAHA !! tapi , sura you mengingatkan seseorang yang i pernah sayang gila dulu :(( .. even i dah mula benci dia , dan dia pun dah bencikan i .. humm .. nevermind lah !! i dah ada you ^^ yang i tahu .. i sayangkan you seorang sahaja :D
sayang .. thank sebab sudi call i and habiskan creadit you .. i rasa bersalah pulak bila GF call i dulu .. humm .. nanti i dah top up and i dah dapat keluar , i call you ehk .. kita bergayut sampai pagi :D hehe ..
sebelum tidur , i mesti akan tengok gambar2 you yang i KIDNAP dr facebook you :P hee~
harap you tak kisah :D .. you you you !!! I LOVE YOU !! <3

 S A Y A     C I N T A      A W A K  ! ! ! ! ! !         TERIMA KASIH SAYANG  ! ! ! !

0 comments: