CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 19 December 2011

maafkan aku sayangg ..

aku tahu aku ni jenis yang kuat cemburu .. aku memang jeles bila dy bermesra dgn org lain .. aku ternampak dy bermesra dgn kwn aku di fb , tengah mood aku HAPPY bertukar kpd NOT IN MOOD .. aku benggang dgn dy , sbb dy LATE REPLY IM aku , tp , bila aku tgok new feed dy tgah chat dgn kwn aku .. kalau korang kat tempat aku , mesti lah benggang gila ! aku terus marah-2 dy .. aku ni bkn sahaja kuat jeles , tp juga keras kepala .. walaupun aku keras kepala , tp air mata aku tetap mengalir bila aku reply text dy .. aku tahu dy juga mcm aku .. kteorg menangis ~ walaupun aku menangis senyap-2 kat dlm bilik .. tiba-2 ayah aku buka pintu bilik dan ternampak sedang menangis .. tp , takde lah meraung mcm org gila .. heyy !! jatuh lah image aku .. adoi !! btw , ayah aku terus tanya aku , along knp ni ?? tak pernah papa nmpak along menangis .. taknak cerita kat papa ke ?? aku hanya berdiamkan diri dan senyum :) , papa usap-2 kepala aku , dan terus tanya lagi .. aku tetap senyum :) dan suruh ayah aku keluar dulu nanti aku turun makan bersama dy dan mama .. aku mengambil masa selama 2jam untuk berhentikan air mata aku ni .. setelah aku reda , aku call chidah .. walaupun dy taknak angkat call aku , tp , aku tetap call dy .. selepas tu , dy anta txt kat aku , yang dy tak boleh bercakap bila dlm keadaan menangis .. aku degil ! aku call dy jugak ! aku minta maaf dgn dy .. aku tahu , aku tak patut marahkan dy .. aku juga tahu hati dy lembut dan mudah menangis .. aku tak sampai hati nak tinggalkan dy dlm keadaan mcm ni .. aku akan lepaskan dy , bila dy dah jumpa org yg dy berkenan di hati .. aku tahu , aku hanyalah tempat singgahan sementara untuk ladies-2 .. aku tahu , aku tak larat untuk dapat kasih sayang org .. aku pernah janji dgn dy yg aku akan sentiasa ada bersama dy masa dy susah dan senang .. aku sanggup korban segalanya untuk dy kalau dy perlukan seseorang .. aku dari dulu sampai sekarang mmg suka membuat amal kebajikan :'D , perasaan aku takde siapa kisah ! ohoho .. tp tak apa lah .. aku terima semuanya :) bak kata diary aku "berkorban apa sahaja harta ataupun nyawa" .. selama aku knl kau .. aku terasa bagai di syurga .. terima kasih kerana terima aku sebagai BF kau lagi ..aku cuma mahu kau gembira dan tak keseorangan .. aku taknak kau pendam segala masalah kau .. kau perlukan seseorang yang boleh bg kau nasihat dan tenang kan kau .. aku sayangkan kau :D

0 comments: