CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, 18 December 2011

aku akan selalu ada dengan kau , bila kau perlukan aku .. aku janji akan setia di samping kau :D

hari ni aku rindu sgt insan yg bersama NOR ROSHIDAH BT MOHD RADZI ni.. pada mlm smalam , kita org gadoh , tp sekejap je .. sbb aku dgn dy mmg tak boleh gadoh lama-2 , kitaorg cepat RINDU .. hari ni , kwn baik dy , scha , txt aku .. dy kata chidah marah-2 dy .. aku time tu , tgah benggang dgn ex aku yg dok minta-2 couple kat aku .. tp , alhadulillah .. aku dah tak tengking-2 org lagi .. scha tanya aku , adakah kteorg ada masalah sampai chidah marah-2 mcm tu .. aku ckp lah , kteorg tak gadoh , cuma aku tacinx je dgn dy .. aku dgn tak sedap aty , terus aku txt chidah .. aku tanya dy , knp marah-2 scha .. dy kata lantak lah dy .. aku taknak marah-2 dy , jadi aku cuba tenangkan dy dgn kata-2 aku .. ttbe , dy kata , dy nak kluar , tenangkan fikiran .. aku pun , okay kan aje ,. sebab aku nak emosi dy stabil ..tak lama selepas itu , dalam pukul 10.54pm , dy txt aku .. dy kata , dy rindukan aku , dan dy minta maaf .. aku rasa dy takde bwat salah pun kat aku , bwat apa minta maaf .. aku pun reply txt dy dgn keadaan kdid aku yg kurang drpd 10cent .. HAHA ! okay lah , aku tanya apa masalah dy smpai dy nak marah-2 mcm td , klau dy datang bulan , okay aku phm lah .. then dy kata , dy sedih .. dan aku tahu dy perlukan seseorang untuk luahkan perasaan dy .. aku tahu aku seakan akan kanak-2 yg tak matang , dan aku tak wajar bg dy nasihat .. tp , sbgai BF dy , dan aku akan cuba untuk berfikiran matang seperti org yg sebaya dgn aku .. jd , dy pun cerita kan kat aku mengenai masalah dy .. aku dh agak dah , ini mesti masalah yg berkaitan dgn kwn-2 dy .. sudah banyak kali aku ckp kat dy , jgn pikirkan benda-2 yg remeh temeh mcm ni .. nnt dy akan pening kepala ..aku cuba bg nasihat dan kembalikan semangat dy .. tp , aku tak tahu lah adakah nasihat aku ni membantu dy atau tak .. sampai sahaja kdid yg terakhir .... aku ckp satu ayat yang aku tak sangka akan ulangkan nya lagi ... AKU CINTAKAN KAU :)
wahh !! kau memang terbaik bg aku ..


*selama aku couple , tak pernah walau sekali aku gelarkan AKU , KAU dlm perhubungan .. tp , kau lain chi .. kau open minded .. even kau muda dr aku , tp kau ada lah matangnya jgk .. HAHAHA !! apa apa pun , kau tetap BUAH HATI AKU :D

0 comments: