CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, 21 November 2011

saya harap awak milik saya

chidah .. walaupun perkenalan kita singkat .. tapi percaya lah .. aku tetap sayangkan kau macam kita kenal lama .. SUMPAH !! aku sayang gila kat kau .. banyak orang aku couple , kau yang paling SEMPOI mcm aku .. kau nampak BRUTAL , tapi ada MANJA dalam diri kau .. aku suka sakat kau .. paanggil kau BUDAK GEMUK ! sebab kau SELALU MAKAN ! kadang2 jeles tgok kau makan .. aku sebenarnya takde selera nak makan .. okay , mentang-2 aku kurus .. kau panggil aku CICAK -,- aku tanya " asal kau panggil aku CICAK plak ? " kau cakap " cicak kan keding .. kau kan macam CICAK KEDING ! " wahh !! otak kau ni , kalau aku korek boleh buat hiasan tau ! HAHA ! rasa macam nak je belasah kau ! tp , aku sabar .. walaupun aku + kau NAKAL .. tapi , kau pandai jaga aku .. aku suka sayang cinta kau !!! :D
aku ingat lagi , kau orang pertama yang tegur aku .. mula2 aku taknak layan kau ! malas .. tapi , time tu , kawan-2 aku datang rumah nak stdy group , so , nak tak nak .. aku layan je lah kau .. HAHA !! then kawan kau text aku , cakap kau nak text dgn aku .. alolo .. tomey glehh ! aku dh la takde kdid time tu , so , aku suruh kawan kau bg num kau , nanti aku dh topup aku txt kau .. ttbe ! kau yang reply text aku , kau bagi num kau .. WALAWEYHH !! haha !! mula-2 aku malas nak text kau , sebab aku DAH TAKEN .. tp , takpe lah .. layan as a friend je .. ttbe aku break dgn ex aku , okay .. aku MENANGIS MACAM ORANG GILA !!! kau lah yang tenangkan aku .. kau umpama BIDADARI yang DATANG MENGUBATI SEGALANYA !! then kita couple .. sebab aku memang suka kan kau .. tp , alahai ! aku MALU NAK CAKAP !! hee~
25 haribulan ni , OUR FIRST MONTH ANNIVERSARY <3 harap-2 boleh berkekalan .. aku tak akan lupakan kau sampai akhir nyawa aku ROSHIDAH ! :D
kau BUDAK BUSUK ! BUDAK GEMUK ! BUDAH BOROI ! BUDAK GENDUT ! BUDAK BOYOT AKU SAMPAI BILA BILA !!

*maafkan aku kalau satu hari nanti aku terpaksa tinggalkan kau .. aku nak kau tahu , aku sayangkan kau lebih dari nyawa aku .. walaupun aku dah tak lama .. maafkan aku sayangg .. ingat kata-2 aku , kalau ada orang nak ngorat kau , aku cakap kat orang tu , dia BUTA ! sebab ? sebab ... kau dah GEMUK !! HANYA AKU JE YANG SAYANG DAN NAK KAU !!! HAHAHAHAHA !!

0 comments: